Malax mittemellan marthaförening

FAMILJ 2.0

20.11.2017 kl. 10:32
- en kväll om kärlek, skilsmässa och nyfamilj
med Maria Sundblom Lindberg
Vi måste börja snacka kvinnors hälsa! Jag tänker inte på osteoporos och bröstcancer, jag tänker på hållbar psykisk hälsa. Över 60% av sjukskrivningarna är stressrelaterade och det inte bara jobbet som gör att vi däckar. Det är relationer som inte finns eller inte fungerar som gör att vi inte orkar. Därför vill jag prata om längtan efter att bli sedd och kärlek. Jag vill prata om rädslan att förlora kärleken och vad man gör när man gör det. Jag vill prata om att våga igen och den krassa verkligheten om man är fler än två.

Förstås för dig som är skild. Självklart för er som pusslar på med nyfamilj. Men faktiskt också för er som känner skilda och barn som bor vecka-vecka. För dig som är bonusmormor kan kvällen ge konkreta tips men jag tror faktiskt att föreläsningen kan angå alla som lever i en relation. Skilsmässa handlar inte bara om olika adresser och dubbla uppsättningar skor. Det handlar om vår största rädsla men också om en ny chans. Det blir en personlig kväll om förluster, försoning och förändring.

Pris: 15€
När: 29.11.2017 kl: 19
Var: Malakta, Töckmovägen 48

Anmälan till sara.snickars@malax.fi senast 26.11

Barnpassning gratis på plats, Anmäl även hur många barn du har med.
Begränsat antal platser.

Kaffeservering.

Maria Sundblom Lindberg är familjeterapeut, präst och publicist. I media syns hon i tv-programmet Cirkus Familj och podden Mamma Polis. Hon är krönikör och skriver mest om kärlek, livets mening och det härliga och svåra med att leva med andra människor.

Arrangeras av Malax kommun i samarbete med Malax Mittemellan Marthaförening
Sara Snickars
Kontaktuppgifter

Kontakt

Sara Snickars
Ordförande
malaxmittemellanmarthagmail.com
041 7593 292